Naar inhoud springen

  • Brouwer Sam brouwt unieke lambiekbieren die worden gekenmerkt door hun spontaan fermentatieproces.
  • Enkel bieren van hoge gisting uit Belgische hop en mout worden hier geproduceerd met liefde voor smaak en streek.
  • Voor de bierproductie wordt gebruik gemaakt van de zwaartekracht, net zoals dat in oude brouwerijen het geval was.
  • De installatie wordt boven elkaar geplaatst zodat er geen pompen gebruikt moeten worden.

Praktisch

Openingsuren Open op zaterdag van 12 uur tot 16 uur. Groepsbezoeken mogelijk na afspraak.

Bereikbaarheid en toegankelijkheid

Parking Parkeergelegenheid in de buurt

Bekijk de locatie op de kaart

Wanneer bezoek je deze best?

VANDAAG

15° 2 Bft

DI

17° 3 Bft

WO

11° 3 Bft

DO

14° 3 Bft

VR

17° 3 Bft

ZA

18° 2 Bft

ZO

17° 2 Bft

MA

18° 2 Bft