Naar inhoud springen

  • Brouwer Sam brouwt unieke lambiekbieren die worden gekenmerkt door hun spontaan fermentatieproces.
  • Enkel bieren van hoge gisting uit Belgische hop en mout worden hier geproduceerd met liefde voor smaak en streek.
  • Voor de bierproductie wordt gebruik gemaakt van de zwaartekracht, net zoals dat in oude brouwerijen het geval was.
  • De installatie wordt boven elkaar geplaatst zodat er geen pompen gebruikt moeten worden.

Praktisch

Openingsuren Open op zaterdag van 12 uur tot 16 uur. Groepsbezoeken mogelijk na afspraak.
Standaard prijs Gratis

Bereikbaarheid en toegankelijkheid

Parking Parkeergelegenheid in de buurt

Bekijk de locatie op de kaart

Wanneer bezoek je deze best?

VANDAAG

22° 2 Bft

DI

23° 2 Bft

WO

26° 2 Bft

DO

25° 3 Bft

VR

24° 2 Bft

ZA

22° 3 Bft

ZO

16° 3 Bft

MA

14° 3 Bft